LIVE SHOPPING!

Experienta live si personalizata

Beneficiaza de o experienta unica, interactiva si personalizata prin care poti urmari live prezentarea produselor si unde poti pune intrebari in timp real si poti achizitiona produsul chiar in timpul sesiunii de live shopping atunci cand esti convins ca acesta se potriveste nevoilor tale.

Rulează videoul

Antica Gelateria del Corso 

un brand Global Mirex 

Digitalizarea sectorului HoReCa este o necesitate, mai ales in contextul pandemiei de Covid-19. 

Antica Gelateria del Corso este un brand cu aproape 120 de ani de istorie si este fara nici o indoiala cel mai cunoscut brand de inghetata din iTalia. 

Produsele Antica Gelateria del Corso se disting atat prin calitatea absolut desavarsita a produselor cat si prin procesul continuu de inovare a acestora. Meniul de inghetata este completat cu 28 gusturi exceptionale dintre care 7 sunt Vegane si cu bucati de fructe  si 2 gusturi sunt destinate exclusiv copiilor.

TABLOURI CANVAS LUMINOASE IN INTUNERIC PENTRU PERSOANE UNICE

Arta din viitor la tine acasa!

Peste 2000 de design-uri si marimi, rama din lemn natural, efect luminescent garantat pe viata! 

GlowforHome tablouri luminescente pe pânză, pictură și artă luminoasă în întuneric Dual-View.

Suntem pasionati de un stil de viata sanatos, ne place sa starnim o emotie pozitiva, si sa aducem o stare de bine clientilor nostri. Firma GlowforHome Industries isi propune sa aduca pe piata produse inovative care sa rezolve atat probleme de zi cu zi cat si sa starneasca emotii pozitive.Punem accent pe calitatea produselor si a interactiunii cu clientii, astfel incat experienta sa fie una deosebita.

Aparate de vidat LaVa (V300,V350,V400)

de la Profimatic

Vidati in siguranta carne, legume si chiar piese metalice rapid si eficient! Avantajele aparatelor La.va sunt evidente: beneficii excelente la capitolul cost/performanta, costuri de mentenanta foarte mici, necesita spatii mici de depozitare/operare datorita dimensiunilor compacte si optimizate pentru performante maxime. Masina are o putere de 500w, puterea de vidare este de 35l/min, iar lungimea benzii de sigilare este de 340mm.

Muncim mult, cu profesionalism, dedicandu-ne 110% clientilor nostri.Incercam mereu sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre si relatia cu clientii – portofoliul nostru de produse cuprinde doar marci de calitate, testate indelung, a caror fiabilitate este dovedita in timp. 

Intra in COMARKET!

Fii un antreprenor inaintea timpurilor si adu inovatia in afacerea ta!