FINANTARE COMARKET

Ce este finantarea Comarket?

Poți obține până la 60.000 RON, pentru credite beneficiezi de un consilier care să te ajute.
Deși IMM-urile reprezintă 99.7% din companiile din economie și angajează peste 65% din salariați, doar 1 din 8 mici antreprenori au acces la un credit bancar. De asemenea, circuitul banilor în­­ ecosistemul unui antreprenor este foarte lent, cu un timp mediu de încasare a creanțelor de peste 100 de zile. 

Comarket, în parteneriat cu fintech-ul Filbo, oferă o soluție care ajută antreprenorii să își ducă afacerea la următorul nivel. În funcție de nevoile firmei tale, asta poate să însemne un credit pentru investiții, finanțarea capitalului de lucru, sau un credit rapid pentru a acoperi o nevoie urgentă.
10 minute să aplici. Aprobare în max. 24h pentru sume până la 60.000 RON.

1. INREGISTREAZA-te

Procesul este 100% online și durează maxim 10 minute.

2. Ai NEVOIE DE:

Un computer sau telefon cu cameră, pentru identificarea online

Ultima balanță de verificare, nu mai veche de 2 luni

Un extras de cont al firmei tale pe ultimele 30 de zile

Cartea ta de identitate

3. Verifica eligibilitatea

Intra aici si verifica elegibilitatea

Ai aplicat deja si vrei sa vezi statusul cererii tale?

Cine poate aplica?

  • Esti administratorul unui SRL, SA, PFA, II, IF
  • Firma ta are cel putin 4 luni de la infiintare
  • Firma ta este activa si genereaza venituri
  • Nu ai avut incidente majore de plata
  • Nu ai procese de executare silita, pe firma, cat si in nume personal
  • Firma ta nu inregistreaza intarzieri la Centrala Riscurilor de Credit, sau in Biroul de Credit (in cazul PFA-urilor si a profesiilor liberale)
 

Ai aplicat deja si vrei sa vezi statusul cererii tale?

Serviciul Finantare Comarket este oferit in parteneriat cu platforma Filbo, www.filbo.ro

Filbo este un fintech creat in 2020 cu misiunea de a oferi cea mai simpla solutie de finanțare din Romania pentru mici antreprenori.

Finanțarea care se acordă beneficiază de sprijinul Uniunii Europene în cadrul mecanismului de garantare stabilit în temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială („EaSI”) și în cadrul Fondului european pentru investiții strategice („FEIS”), instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeana și de a facilita accesul la Finanțare. Informații suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene și pe Twitter (#investEU). Garanțiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finanțate de Comisia Europeană și gestionate de Fondul European de Investiții.